Feest- en Wijkcomité Elsdries Melle viert de 50ste kermis

Van Maele Gilbert, Bekaert Linda, Dhondt Johan, Van Gysegem Els,Voorzitter De Rop Pascal, Dick Jo, Dick Bart.     Enkele bestuursleden ontbreken op de foto De Buck Bart, Danckaert Christine, Bolangier Ronny.

Het wijkcomité Melle Elsdries is opgericht om de buurtbewoners en sympathisanten in de wijk Elsdries, elke zomer samen te brengen om elkaar terug te ontmoeten of om nieuwe mensen te leren kennen op de 3-daagse wijkkermis. Ze bieden tijdens de kermis een waaier van activiteiten aan voor jong en oud. ‘s.

Op vrijdag vieren we onze 50ste Kermis met een receptie en 2 optredens uit de afgelopen 10 jaar (Simon Six en Tante Carla).  We vieren  dit jubileum met een optocht door de wijk (met de reuzen van Melle en de Confrérie van de Roze Olifant), enkele speeches en een receptie.

Zaterdag hebben we ons voetbaltornooi, de gezinsfietstocht, kinderanimatie, de kinderjogging, de kinderfuif met Joachim, een spetterend optreden van Dr Fred & The Medicine Men (een groot succes op de vorige Kermis) en een flitsende DJ-set van Bucky. We voorzien braadworst, hotdogs en hamburgers.

Op zondag organiseren we ’s middags een heerlijke zomerbarbecue en de finale van het voetbaltornooi.

Wanneer: Van vrijdag 29 juli tot zondag 31 juli 2022.

Waar: Vossenstraat 115 9090 Melle