Zottegemnaar levensgevaarlijk gewond bij frontale aanrijding N42

Zaterdag raakte een Zottegemnaar levensgevaarlijk gewond na een frontale botsing op de N42 in Oosterzele, ter hoogte van Kwaadbeek en de Reigerstraat.

De aanrijding gebeurde rond 7.15 u. Tussen een vrachtwagen van Algro uit Sint-Lievens Houten bestuurd door  iemand uit Oosterzele die richting Wetteren reed. En een personenwagen audi A3 die uit richting Wetteren kwam, bestuurd door iemand uit Zottegem. In de lichte bocht tussen Kwaadbeek en de Reigersstaat liep het fout. De vrachtwagen bestuurder kwam er met de schik en kleine verwondingen vanaf. De bestuurder van de audi zat gekneld in de wagen en werd bevrijd door brandweer Centrum Westen en levensbedreigend overgebracht maar het ziekenhuis. De N42 bleef gedurende de ganse voormiddag afgesloten voor het verkeer om de nodige vaststellingen te doen door de verkeersdeskundige.

X