Dizzy Fingers veroveren 4de Buchtconcert

dinsdag 2 aug Alice Mae - kotzebeu

Dinsdag stonden de Dizzy Fingergs op het Burchtconcert-podium in Herzele en speelden ze de pannen van het dak met hits uit ’70 – ’80

Ondanks het koelere weer vonden heel wat muziekliefhebbers dinsdag de weg naar de Burchtsite in Herzele. De ambiance zat er goed in, velen amuseerde zich met de gebracht hits. Sinds 1993 spelen Franky Du Mongh, Luc De Clus, Franky Cooreman en Patrick Goessens samen als Country Rockband “Dizzy Fingers”. Ze staan garant voor een stevig live-optreden met een breed repertoire varierend van Country tot Rock en Blues met invloeden van gitaristen als Mark Knopfler, J.J. Cale, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan en groepen als CCR, The Beatles, Dire Straits,…

Volgende dinsdag is het de beurt aan Alice Mae / Kotzebeu, talent van eigen bodem

Alice Mae is de band rond Alexia Dhertoge. Zij studeerde muziek, piano en zang aan de muziekacademies van Ninove en Geraardsbergen. Nadat ze eerst soloconcerten deed, vond ze het in de zomer van 2019 tijd voor een upgrade. Ze zocht en vond, letterlijk langs de oevers van de Dender, vier jonge, geschoolde muzikanten, die nu de Alice Mae-band vormen.

X