Olsa Brakel werd voorgesteld – ambitie is zo hoog mogelijk eindigen vertelt CEO Bart Vermeulen

Olsa Brakel won gisteren in de tweede ronde van de Croky Cup met 5-0 cijfers van Jemappes. Vrijdag ll. werd bij DERITO de ploeg voorgeteld.

Olsa komt volgend seizoen uit in 2de nationale en in tweede provinciale ( opleidingsteam) vertelt de CEO van Olsa Brakel  Bart Vermeulen die zeer ambitieus blijft.

 

“Nieuwe spelers 1ste elftal 2de nationale zijn:

– Donovan Habbas (Francs Borains)

– Mohamed Oulad (Londerzeel)

– Louis Gabriel (Deinze)

– Stijn Barrezeele (Dender)

De staf bestaat uit T1  Fanno Nijst, T2 Degroote Wouter en T3 Beerens Serge

 

Voor ons nieuw 1ste elftal / opleidingsteam in 2de provinciale zijn de nieuwe spelers:

– Fabio Van den Bossche (Erpe Mere United)

– Yoran Tangala (SK Ronse)

– Adriano Renda (Zingem)

– Victor Schepers (Cercle Brugge)

Trainer van het opleidingsteam is Pieter Bruggeman”

Ambities

CEO Bart Vermeulen: “Ambitie is zo hoog mogelijk te eindigen in een mooie reeks 2de Nationale met topwedstrijden tegen onder andere Lokeren, Eendracht Aalst, Oudenaarde, Dikkelvenne, Petegem en 2x U23 elite teams (Zulte Waregem en Cercle Brugge) waarbij Olsa verder doorzet op de ingeslagen weg. We trekken verder volop de kaart van de doorstroming van (Brakelse) jeugd met maar liefst 9 Olsa jeugdspelers in de 21-koppige kern van 2de Nationale waarvan 11 van de 21 spelers van het geboortejaar 2000 of jonger zijn en zelfs 1 Olsa jeugdspeler van het jaar 2004 en dus pas 17 jaar is.

Voor ons opleidingsteam 2de provinciale werd een framework opgemaakt met duidelijke kernprincipes waarbij onze eigen opgeleide jeugd de normen/waarden en opleidingsvisie qua trainingsintensiteit, discipline, familiale verankering en growth mindset principes uit de Olsa jeugdwerking verder doortrekt in het volwassenvoetbal.”

 

 

X