Foute party voor mensen met een beperking

Viane. Op vrijdag 30 september organiseert Fofoli vzw de derde editie van Fout for Life in OC De Lier in Lierde. De opbrengst gaat naar OZC Sint-Vincentius, een zorgcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking in Geraardsbergen.

Fout for Life is het geesteskind van een bende enthousiaste collega’s uit de zorgsector voor personen met een handicap. “Het is een ode aan de imperfectie van het leven en in het bijzonder aan de mensen die daar een kunst van maken”, zegt Fofoli-voorzitster Ilse De Ville. “Onze bewoners en cliënten weten als geen ander hoe je een fout feestje moet bouwen, maar het uitgaansleven is voor hen amper toegankelijk. Daar brengen we verandering in, door hen in een veilige omgeving te laten proeven van een echte fuif. In de vooravond tonen onze bewoners hoe je zonder gêne het beste van jezelf geeft op de dansvloer. Vanaf 20 uur is iedereen welkom om hun voorbeeld te volgen tot in de vroege uurtjes.”

Naast lokale legendes Danny, Stef en Ronny zorgen jong talent Lytroh en gevestigde waarde Bart Reeves voor de foute muziek. De dresscode is neon of fluo. Kaarten zijn online verkrijgbaar via http://crowdselling.eu/foutforlife