Oosterzele: Nieuwe afdeling Fietsersbond

Het initiatief komt van Jørgen Vervliet, Marc Laquière, Robert Coens en Luc De Rocker. Het viertal volgt in Oosterzele al verscheidene jaren de verkeerssituaties op. Op de eerste samenkomst waren een 25 tal personen aanwezig, ook van iedere politieke partij was er één iemand aanwezig. Wat heel goed is, daar we alle politieke partijen wensen te betrekken in ons streven naar een fiets veiliger Oosterzele. Thijs Gillis van de Fietsersbond heeft een uitgebreide uitleg gegeven over de werking van de Fietsersbond.

Na de uiteenzetting werd er een rondvraag gedaan over eventuele knelpunten en de redenen waarom de mensen aanwezig waren. Deze redenen waren dezelfde als die van ons, de initiatiefnemers.

Op 20 oktober gaan we onze eerste werkingsvergadering houden, ook in café Sekuurne.

Info en nieuwe medewerkers welkom via oosterzele@fietsersbond.be.