Landelijke Gilde Godveerdegem en Ferm dekken de tafels

Na twee jaar corona-onderbreking knopen het bestuur van de Landelijke Gilde Godveerdegem en van Ferm-Godveerdegem (vroeger KVLV) opnieuw aan met een al jarenlange gewoonte en nodigen zij alle leden en sympathisanten uit voor een eetfestijn, waarvan de opbrengst bestemd is voor het bekostigen van de gewone jaarwerking van beide verenigingen alsook voor de organiseren van talrijke activiteiten die eveneens door niet-leden kunnen meegemaakt worden.

De tafels zullen gedekt staan op zondag 2 oktober van 11u30 tot 14 uur in de zaal Bevegemse Vijvers. Het menu laat kiezen tussen kalkoenfilet, ossentong in madeirasaus of een gegratineerd vispannetje. Kinderen kunnen smullen van gehaktballetjes in tomatensaus of kalkoenfilet (halve portie). Deelnemen aan dit eetfestijn kost 17 euro voor volwassenen en 9 euro voor kinderen. Kaarten zijn te verkrijgen bij de bestuursleden van beide verenigingen of kunnen ook telefonisch gereserveerd worden bij Griet Van Caenegem via 09 361 27 91 en Jef Van de Velde via 09 360 72 17.