Ook vijf vacatures bij stad Zottegem

In een eerder NUUS-artikel (zie via deze link) hebben wij bericht over zes vacatures bij het OCMW Zottegem; voor een aantal ervan kunnen geïnteresseerden zich trouwens nog tot woensdag 28 september kandidaat stellen. Daarnaast is ook de stad Zottegem op zoek naar een vijftal nieuwe medewerkers (m, v, x). Zo wil de stad overgaan tot de aanwerving van een redder voor het zwembad Bevegemse Vijvers, een technisch medewerker voor de dienst schoonmaak/onderhoud, een administratief medewerker voor de dienst secretariaat, een adjunct financiën en een deskundige voor de dienst burgerzaken.

Solliciteren voor deze jobs – de drie laatstgenoemde functies zijn voltijds, de andere twee zijn voltijds of deeltijds – kan tot uiterlijk woensdag 28 september e.k. Alle informatie over functie en profiel, aanbod en toelatingsvoorwaarden, selectieprocedure enz. is via www.zottegem.be/vacatures terug te vinden. De selectie gebeurt door het externe bureau CC Select uit Sint-Agatha-Berchem (tel. 02 467 35 40, ook voor bijkomende inlichtingen).