© Afbeelding van Gerhard via Pixabay

Mee met Feestcomité Zottegem naar kerstmarkt in Aken?

Na twee jaar corona-onderbreking kan het Feestcomité Zottegem opnieuw aanknopen met een jarenlange gewoonte en wordt ook nu weer een daguitstap naar een kerstmarkt in Duitsland georganiseerd. Ditmaal kan men er zich laten onderdompelen in de sfeervolle kleurrijke verlichting en genieten van de charme van feestelijke kerstkraampjes en aangepaste muziek op de kerstmarkt van Aken, de meest westelijke grootstad van Duitsland, in het grensgebied met Nederland en België, zo’n 55 km ten westen van Keulen.

Ook in 2015 werd al eens naar Aken gereisd. Tussendoor werd een bezoek gebracht aan de kerstmarkt in Essen in 2016, Düsseldorf in 2017, Trier in 2018 en Keulen drie jaar geleden. De bus vertrekt op maandag 5 december om 6 uur op de Markt en de terugkeer is voorzien tegen middernacht. De busreis kost 25 euro per persoon (betalen op de bus) en reservatie van een zitje op de bus kan gebeuren – tot uiterlijk 1 december – bij Guy Buysse, secretaris van het Feestcomité Zottegem, door middel van een e-mail naar guybuysse@skynet.be of telefonisch via 0478 456 411.