IF

Zottegemnaar Robin De Cubber aangeduid als waarnemend Voorzitter Jong CD&V Nationaal

Zottegemnaar Robin De Cubber (28) werd na het ontslag van de vorige voorzitter Kevin Maas (30) aangesteld als waarnemend voorzitter van Jong CD&V Nationaal.

Kevin Maas nam naar eigen zeggen ontslag om zich te focussen op zijn engagement bij YEPP (Youth of the European People’s Party) en op zijn werk als huisarts in Maasmechelen. Robin De Cubber is tevens lid van het nationaal bureau van CD&V en voorzitter van de CD&V-jongeren in Zottegem. “Ik ben enorm vereerd om komende maanden als waarnemend nationaal voorzitter onze politieke jongerenbeweging te mogen leiden. De komende maanden zal mijn focus vooral liggen bij het in beweging houden van onze jongerenbeweging en het organiseren van de voorzittersverkiezingen. Vanaf vandaag starten we het traject richting de verkiezing van een nieuwe voorzitter, waarbij ik samen met nationaal coördinator van het JONGCD&V secretariaat Jonah Penninck (24, eveneens van Zottegem, red.) deze verkiezingen tot een goed einde zal proberen te brengen.”