Aanrijding met vluchtmisdrijf

Schendelbeke. Donderdag 20 oktober deed er zicht omstreeks 11.48 uur een aanrijding voor net voor de broodjeszaak ’t Krokantje te Schendelbeke. Op de beelden – die met de vaste camera zijn genomen – is duidelijk te zien hoe een bestuurder van een bestelwagen eerst achteruitrijdt tegen een andere, geparkeerde bestelwagen en vervolgens zich op de parking van de broodjeszaak parkeert. De beelden zijn wazig, maar laten de feiten duidelijk zien. Vervolgens stapt de man uit en gaat ’t Krokantje binnen. De bestuurder van de aangereden bestelwagen is op het moment van de feiten ook in de broodjeszaak, maar is zich van geen kwaad bewust. Even later stapt de dader weer in zijn bestelwagen en rijdt weg zonder daarbij te informeren van wie de aangereden bestelwagen is. Pas wanneer het slachtoffer de zaak verlaat, stelt hij de schade aan zijn bestelwagen vast.

Wie meer informatie kan verstrekken over de feiten, kan contact met de politie van Geraardsbergen/Lierde opnemen: 054/43 04 30

De beelden tonen de dader enkel van de achterzijde. Wie de opname integraal wil zien, kan surfen naar:
https://www.facebook.com/groups/479686062137143/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=5280587652046936

Julien Borremans