Stad ook op Koningsdag en Bevegemse Vijvers deze maand nog zes keer dicht

Uiteraard zullen ook in Zottegem ter gelegenheid van de herdenkingsfeestdag van de Wapenstilstand aan het einde van WO I alle diensten van het lokaal bestuur (lees: alle stads- en OCMW-diensten, met uitzondering van het WZC Egmont) op vrijdag 11 november dicht blijven. In het bestek van dit verlengd weekend zal trouwens de dienst burgerzaken die normaal op zaterdagvoormiddag werkzaam is, evenmin op 12 november openen. Wie bij een van de OCMW- of stadsdiensten (incl. bib en zwembad) terecht wil, moet er verder rekening mee houden dat ook Koningsdag, op dinsdag 15 november, voor overheidsdiensten een vrije dag is.

ZWEMBAD BEVEGEMSE VIJVERS

Zoals gewoonlijk op een wettelijke feestdag zal men in het zwembad Bevegemse Vijvers niet terechtkunnen op Wapenstilstandsdag 11 november en dus ook niet op Koningsdag 15 november. Daarnaast zal het zwembad in de tweede helft van deze maand november ook nog vier keer gesloten zijn omwille van zwemwedstrijden. Dit zal het geval zijn op zondag 20 november ‘(’s namiddags gesloten) alsook op zaterdag 26 en zondag 27 november (telkens de ganse dag). Op woensdag 30 november zal het zwembad voor het gewone publiek pas open zijn vanaf 17 uur (tot 20 uur zoals normaal) wegens tevoren zwemwedstrijden voor leerlingen van het plaatselijk lager onderwijs.