CKLvR en Ferm pakken uit met meezingconcert in winterse sferen

Met sopraan Celine Debacquer en pianist Jelle Vastershaeghe

De Culturele Kring Land van Rode (CKLvR) en Ferm Scheldewindeke willen je op vrijdag 9 decmber 2022 vanaf 20 u in de Sint – Kristoffelkerk, Marktplein, Scheldewindeke laten genieten van ‘Winterzinderingen’, een meezingconcert in winterse sferen. Een ronduit schitterend initiatief van de Culturele Kring en Ferm. Dat moet je eens meemaken. Een absolute aanrader.

‘Na een lange, zonnige zomer hopen we met jullie op een gezellige, knusse winter. De energieprijzen kunnen wij niet drukken maar in samenwerking met Ferm Scheldewindeke willen we ongetwijfeld je extra warmte brengen’, klinkt het bij het bestuur van de Culturele Kring Land van Rode. De Culturele Kring Land van Rode en Ferm wisten sopraan Celine Debasquer en pianist Jelle Vasterhaegehe te strikken voor het concert in de Sint – Kristoffelkerk.

Wat mag je verwachten? Luisternummers wisselen af met meezingnummers die iedereen elk volgens eigen zangcapaciteiten, dankzij het tekstboekje kunnen meeneuriën, zingen, fluiten, …

Celine Debacquer (° 1988), sopraan uit Gent met banden in Balegem, moeten we allicht niet meer voorstellen na haar diverse passages in GC De Kluize. Zij is zangeres, performer en vocal coach. Ze studeerde aan het conservatorium van Gent en speelt sindsdien in verschillende ensembles en muziektheaterproducties. Samen met Liesbeth Peelman bouwt zij aan De Graaf, een kunstenplek in hartje Gent.

Jelle Vastershaeghe (° 1984 te Deinze) is een veelzijdige allround pianist, arrangeur en muziekleraar. Hij studeerde klassieke piano aan het conservatorium van Gent. Door zijn veelzijdigheid en zijn veelgeprezen improvisatievaardigheden, werkte hij samen met diverse muzikanten, in verschillende theatersettings en literaire programma’s.

Toegangskaarten in voorverkoop voor leden: 13 euro, niet – leden 15 euro. Aan de kassa: leden 15 euro, niet leden 17 euro. Kaarten te bekomen via 09 362 97 03 (Marie-Claire De Groote, Ferm) of 0497 50 64 25 (Martine Verdonck, CKLvR) of