Sint brengt extra bezoek aan Bijloke Zottegem

Omdat een oproep hieromtrent in het reclamemagazine Infokrant Egmont blijkbaar ongelezen of onopgemerkt bleef en helemaal geen respons opleverde, doen Sinterklaas en het Bijlokecomité nu een beroep op onze NUUS-redactie om aan te kondigen dat de kindervriend op zijn jaarlijkse rondreis ook een extra bezoek aan de wijk Bijloke in Zottegem zal brengen.

Hiervoor heeft hij in zijn drukke agenda zaterdag 3 december aangekruist. Sinterklaas belooft ook dat hij dan persoonlijk aan huis een verrassing zal komen bezorgen aan de kinderen tot en met 12 jaar. Om hiervoor in aanmerking te komen, gelden er wel twee voorwaarden: die kinderen mogen niet stout geweest zijn en hun ouders moeten hun kind(eren) inschrijven vóór zaterdag 19 november e.k. Dit kan bij Désy Van den Berge, Bijlokestraat 50, of door middel van een e-mail naar desy.van.den.berge@telenet.be met vermelding van adres, naam en geboortedatum van kind(eren).