Sinterklaasevent in Landskouter

Driewerf hoera! De Sint gaat op zaterdag 3 december vanaf  14 u 30 tot 18 u alle kindjes graag ontvangen in het Gemeenschapscentrum IJzeren Hekken in Landskouter. En wat zijn de kinderen dolblij dat de Sint terug komt. Het wordt een leuke dag voor de kinderen en hun ouders, grootouders, vrienden, kennissen,…
De organisatoren achter het Sinterklaasevent tonen alweer eens een groot hart voor het goede doel.De opbrengst van het Sinterklaasevent gaat integraal naar een goed doel. Onder begeleiding van de alom geprezen Landskouternaar Daniël De Bruycker,  jarenlang de champetter van de Ploegfeesten en de eerste keizer carnaval in Oosterzele, zal de Sint eerst een rondrit maken in Landskouter om daarna vanaf 14 u 30 tot 18 u met heel plezier de kinderen, hun ouders, opa’s, oma’s,… verwelkomen in het GC IJzeren Hekken. En als dat geen goed nieuws is, alle brave kinderen krijgen uiteraard lekkers. ‘We maken er met wafels en chocolademelk, dranken tegen wel erg democratische prijzen, een heel gezellig Sinterklaasfeest van’, glunderen de organisatoren van het Sinterklaasevent. En ook de 80 – plussers worden niet vergeten. De goedheilig man brengt op zondag 4 december een huisbezoek bij de 80 – plussers. De Sint heeft wat in petto. Ouders die een tip hebben voor de Sint mogen die mededelen via mail of telefonisch aan de champetter, 09 / 362 56 10, via wim@de-vis.be. Om organisatorische redenen hoef je in te schrijven bij Daniël De Bruycker, 09 / 362 56 10, Wim De Vis, wim@de-vis.be, Marina Bovyn, 0496 / 34 86 24, marina.bovyn@hotmail.com. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).