Ondernemers Oosterzele (O2) organiseert netwerkevent in ‘De Zilverreiger’

‘Mekaar business leren kennen’

‘Ondernemers Oosterzele’ (O2), dat in oktober 2022 een indrukwekkende start nam, en waar een ruime groep ondernemers kennis maakte met het gloednieuwe concept, organiseert op donderdag 23 maart vanaf 19 u een netwerkevent in feestzaal De Zilverreiger, Reigerstraat 54 in Oosterzele. Met een onthaal, boeiende uiteenzetting van Philipp Dooms (partner bij Baker Tilly), networking, verzorgde dranken en culinaire verwennerij wil men alle ondernemers in Oosterzele warm maken om deel te nemen aan het netwerkevent in ‘De Zilverreiger’. Een ideale kans om mekaar business te leren kennen. Netwerkevent: de geknipte formule voor vrije beroepen, bedrijven uit de ambachtelijke zone, handelaars,…om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren. De missie: zowel startende als ervaren ondernemers samenbrengen. Een aanrader. Schrijf je in via hallo@o2.vlaanderen, info: 0485 / 20 89 04. Deelnemen kost 30 euro (catering inclusief) en kan overgeschreven worden op rekeningnummer Ondernemers Oosterzele BE02 7512 0883 1340.

Het eerste event in oktober 2022 in feestzaal Agathea, had veel weg van een hechte en familiale community, focus op delen van kennis, ervaring en inzichten. O2, het nieuwe concept slaat aan. De maidenspeech van voorzitter Thomas Caesens ligt nog vers in het geheugen: ‘ ‘Onze vereniging voor en door Oosterzeelse Ondernemers wil proactief en onafhankelijk zijn. We willen de lokale handel en de communicatie tussen handelaars stimuleren en een spreekbuis zijn van de communicatie met het gemeentebestuur. We namen contact met de dienst lokale economie om de belangen van de Oosterzeelse Ondernemers te behartigen. Onze kernwaarden: ondernemend, transparant, communicatief, innoverend, energiek én actief. We zijn ook zinnens om jaarlijks twee ‘networking’ events te organiseren’. Elk gezin ontving onlangs het O2 magazine, een luxueuze uitgave, hypermodern. Een goed idee om in het O2 magazine telkens een paar lokale ondernemers in the picture te zetten. We mogen best fier zijn op het ondernemerschap van Ginstberg (125 jaar) en Kookwinkel Oud Huis Sacks dat in oktober 2022 de 115 de verjaardag vierde van Oud Huis Saks en 25 jaar Kookwinkel.

De huidige bestuursploeg, met Koenraad Boel, Lesly Van Den Berge, Kris Van der Eecken, Hugo Verstraeten, Daan Janssen en voorzitter Thomas Caesens, wil specifiek de belangen en thema’s behartigen van O2 (Ondernemers Oosterzele). De missie is ondernemers te stimuleren, te inspireren, het beste uit zichzelf en hun organisatie. Een netwerk is enorm belangrijk voor ondernemers. Gemeenten kunnen niet zonder een veerkrachtige lokale economie. O2 wil hen ook digitaal beter zichtbaar maken. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).