E.H. Johan Van Den Eeckhout in Sint-Lievens-Houtem en Herzele vervangen door E.H. Vidts (dekenaat Zottegem) maar blijft pastoor parochie Vlierzele/Papegem

Leden van de parochie Vlierzele/Papegem laten weten dat pastoor Johan Van Den Eeckhout zijn ontslag aangeboden voor de parochies in Sint-Lievens-Houtem en Herzele maar niet voor de parochie Vlierzele/Papegem. “Hij is en blijft Pastoor voor onze parochie zolang de kerk openblijft”

“E.H. Emmanuel Vidts, deken van het dekenaat Zottegem en pastoor-moderator van de parochie Heilige Apostelen Petrus en Paulus (Zottegem) werd op 1 mei 2023 ook benoemd tot pastoor-moderator van de parochie Heilige Livinus (Herzele/Sint-Lievens-Houtem). Hij was er parochieadministrator-moderator in solidum met pastoor Johan Van den Eeckhout. Kan. Johan Van den Eeckhout nam, op vraag van de bisschop, ontslag als pastoor in solidum en blijft Opperaalmoezenier bij de Belgische strijdkrachten”

Lees ook