Rock Zottegem introduceert voordelig ticket voor jongeren

Rock Zottegem heeft een nieuw, voordelig ticket voor jongeren voorgesteld en introduceert om ‘vers bloed’ aan te trekken ook een nagelnieuw DJ- en Hiphop-podium met heel wat bekende namen.

“Festivals zijn vaak duur, maar bij Rock Zottegem hebben we er altijd voor gekozen om onze prijzen democratisch te houden. Dat is een zeer bewuste keuze. Door jonge muziekliefhebbers een extra mooie korting te geven, willen we hen de kans geven om een festival mee te pikken en ons te leren kennen. Als je één keer op Rock Zottegem geweest bent, kom je gegarandeerd het jaar erop terug om je opnieuw te amuseren”, verduidelijkt organisator Kurt De Loor. “Op vrijdag 7 juli en zaterdag 8 juli mogen jongeren t.e.m. 12 jaar gratis binnen. Jongeren t.e.m. 17 jaar betalen op vrijdag en zaterdag het jongerentarief van 25 euro per dag, in plaats van 55 euro. Op zondag 9 juli, met oa. Camille moeten alle jongeren tot en met 17 jaar een jongerenticket aankopen, dat kost hen 20 euro, in plaats van 35 euro. Een heel mooie korting dus. Jongerentickets zijn te koop via www.rock-zottegem.be ! Vergeet ook zeker jouw ID niet mee te nemen.”

Nieuw DJ-podium met top DJ’s en hiphop-acts

“We lieten eerder al weten dat Rock Zottegem dit jaar groter dan ooit zal worden en een nieuw bewijs daarvan is onze nieuwe DJ-Stage met een ambitieuze reeks top DJ’s en live hiphop-acts”, aldus Kurt De Loor. “Iedereen zal zijn muzikale ding vindendit jaar. Onze DJ-stage wordt een echte eyecatcher en de line-up is om te duizelen: oa. top-DJ ‘USED’, ‘Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob’, het Duitse dance-duo ‘Booka Shade’, rapper ‘Dikke’, Chibi Ichigo, Willie Wartaal, Maxi Meraki, Omar Dahl, WLC ft. Mona Lee, Hide N Seek en Tensnake zakken af naar Zottegem. Samen goed voor uren ‘dance plezier’.”

Meer info en tickets?

www.rock-zottegem.be

Lees ook