Zottegem: speciale verkeersregelingen

GODVEERDEGEM: DRIEBUNDERFEESTEN

Omwille van de jaarlijkse Driebunderfeesten op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni (met barbecue en muzikale optredens) ter hoogte van café Driebunderhof aan de hoek Langestraat/Driebunderstraat in Godveerdegem zal er reeds van donderdag 15 juni om 6 uur (opbouw tent) tot maandag 19 juni om 12 uur (afbraak) in de Driebunderstraat alleen plaatselijk verkeer toegelaten zijn. Tegelijk zal daar een parkeerverbod van toepassing zijn vanaf het kruispunt met de Langestraat tot een tiental meter voorbij de feesttent.

MARKT: BLUE BAG DAY

In een eerder NUUS-artikel (zie via deze link) kon / kan u lezen over de Blue Bag-kledinginzameling van Kiwanis Zottegem en de randactiviteiten die daarmee gepaard gaan op zaterdag 17 juni. Daarom zal die dag de Markt over de ganse breedte tussen het stadhuis en de hoek met de A. Scheirisstraat afgesloten worden en zal er dus geen verkeer vanuit de Heldenlaan en A. Scheirisstraat richting Hoogstraat mogelijk zijn. Vanuit de Stationsstraat zal er wel verkeer richting Hoogstraat mogelijk zijn maar niet rechtsaf richting Heldenlaan (afgesloten tussen hoek marktplein en bakkerij).

BEVEGEM: ROMMELMARKT

Op de derde zondag van juni wordt in Bevegem kermis gevierd. Niet meer met de vroegere wielerkoersen, foorattracties en Artiestenfoor maar met een rommelmarkt annex garageverkoop, barbecue, muzikale optredens enz. Naar aanleiding hiervan zal er op zondag 18 juni van ’s morgens om 6 uur tot 24 uur een parkeerverbod gelden en in geen van beide richtingen verkeer toegelaten zijn op het H. Hartplein (deel rijbaan tussen Welzijnstraat en Kastanjelaan + rijweg voorlangs school en kerk + middenplein) alsook in de Dr. Van Wymerschlaan (deel tussen Kastanjelaan en Acacialaan), Kastanjelaan (tussen Godveerdegemstraat en Acacialaan, beide rijbanen) en Acacialaan (tussen Kastanjelaan en Godveerdegemstraat). In het gedeelte van de Acacialaan tussen de Kastanjelaan en Godveerdegemstraat wordt het eenrichtingsverkeer opgeheven en zal verkeer in beide richtingen toegelaten zijn.