Samenzang op de burchtweide naar aanleiding van Vlaamse feestdag

Op dinsdag 11 juli (van 20 tot 23 uur) organiseert Herzele een samenzang op de burchtweide naar aanleiding van de Vlaamse feestdag.

Elke dinsdag van de zomervakantie zijn er de burchtconcerten, maar ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag slaan de Burchtconcerten, cultuurraad Herzele en lokaal bestuur Herzele de handen in elkaar voor Herzele Zingt! “Herzele Zingt! verbindt mensen door ze samen te laten zingen. Iedereen wordt uitgenodigd om, onder leiding van Krista De Kinder en het Kollebloemkoor uit Sint-Lievens-Esse, mee te zingen op tal van Vlaamse pareltjes! Van ‘Ik zag Cecilia komen’ tot ‘’t SMIDJE’ en van ‘Allemaal’ tot ‘Porselein’, er zullen liedjes zijn naar ieders wens! Dankzij een mooi boekje met alle liedjesteksten wordt meezingen gemakkelijk. Vorig jaar zakten heel wat mensen af naar de burchtweide om samen te zingen en te dansen. Laten we van deze tweede editie van Herzele Zingt! een even groot feest maken”, zegt Heidi Knop, schepen van Cultuur (Open VLD).