Marc Temmerman (66) is overleden

Geraardsbergen/Koksijde. Marc Temmerman is overleden. Hij werd geboren op 15 september 1956 en werd 66 jaar. De meeste mensen kennen hem als de immer vriendelijke en rustige man die samen met zijn vrouw Marcia Bogaert 43 jaar lang een groenten- en fruitwinkel in de Weverijstraat openhielden. Marc trok drie keer per week naar de vroegmarkt in Brussel. Om vier uur ’s morgens was hij terug en om 5 uur ging de winkel open. Om 18.00 uur sloot hij de deuren. Het waren lange dagen.

In november 2021 besliste het koppel om de winkel te sluiten. Ze trokken naar Koksijde om van hun welverdiende rust te genieten. Lang heeft Marc van zijn pensioen niet kunnen genieten. Hij stierf in het ziekenhuis van Ieper aan een slepende ziekte. Marc was een graag gezien figuur en was er voor zijn klanten. Hij rookte steeds een pijp. De redactie wenst de nabestaanden heel veel sterkte toe.

Julien Borremans