Wegenwerken Marktweg vanaf 8/08. Enkel doorgang voor voetgangers.

Geraardsbergen. In opdracht van het Lokaal Bestuur van Geraardsbergen zullen er aan de Marktweg – tussen het kruispunt Dutskouter en het kruispunt Eersbekeweg – vanaf 8 augustus wegeniswerken worden uitgevoerd. De bewoners van de Marktweg tussen beide kruispunten kregen een brief in de bus.

Er zal enkel doorgang voor voetgangers zijn. De opritten zullen in de mate van het mogelijke toegankelijk zijn. De werken zullen tot eind 2023 duren. Voor het lokaal verkeer wordt er een omleiding voorzien via de Schoolstraat, de Kastanjestraat, de Zarlardingestraat, Kanakkendries, de Watermolenstraat en de Oudenaardsestraat. Gedetailleerde informatie en de stand van de werken zullen op de website van de stad Geraardsbergen te raadplegen zijn.

Naar gelang de weersomstandigheden zal de planning van de werken worden aangepast. De werfverantwoordelijke vraagt met aandrang om de veiligheidsvoorschriften te respecteren en de werf niet te betreden. Bewoners met vragen kunnen zich richten tot de werfleider.

Voor verdere info kan u zich wenden tot Wegenwerken De Moor.

Julien Borremans