Twee wagens in beslag genomen en verschillende rijbewijzen ingetrokken

Geraardsbergen/Lierde. Zaterdag 22 juli liepen drie bestuurders tegen de lamp. Het rijbewijs van één bestuurder werd door de politie van Geraardsbergen/Lierde voor 15 dagen ingetrokken omdat wegens een positieve test. Twee andere bestuurders mochten hun rijbewijs voor 6 uren inleveren. Er werd een proces-verbaal opgesteld.

Twee andere chauffeurs werden betrapt onder invloed van drugs. Eén van de twee was eveneens in het bezit van verdovende middelen. Beide bestuurders mochten hun rijbewijs voor 15 dagen indienen. Er werd eveneens een proces-verbaal opgesteld.

Daarnaast reden ook twee bestuurders zonder verzekering en geldige keuring. Eén van de twee bestuurders was bovendien geen drager van een identiteitskaart en rijbewijs én kon zijn inschrijvingsbewijs niet voorleggen. Het voertuig van beide bestuurders werd in beslag genomen.

Zondag 23 juli werd eveneens een rijbewijs voor 15 dagen van een bestuurder ingetrokken, omdat rijden onder invloed.

Voor meer info: https://www.politie.be/5428/

Julien Borremans