Kando laat je genieten van muzikale bingo

Het wordt één groot muzikaal feest

Kando (de nieuwe naam van KVG) Oosterzele pakt op woensdag 8 november 2023 om 14 u stipt in zaal De Rots, Marktplein 5 in Scheldewindeke uit met een muzikale bingo. Je hebt er misschien al eens van gehoord: muziekbingo, maar wat is het? Muziekbingo werkt hetzelfde als een normale bingo, maar in plaats van getallen staan er liedjes op je bingokaart met een dj! De dj mixt tal van liedjes, aan elkaar. Hoor je een liedje dat op jouw bingokaart staat? Streep ‘m af en wie weet heb je als eerste bingo!

Je hebt dus de spanning van een klassieke bingo, gecombineerd met het enthousiasmerende karakter van de muziek. Het is één groot muzikaal feest. De liedjes worden achter elkaar gemixt door de dj waardoor het een continu meezing- en dansspektakel wordt. De Muziekbingo is een geweldig alternatief voor een popquiz, het is namelijk aantrekkelijk en laagdrempelig voor ieder niveau: van popnerd tot leek. Ja, ik herken dit nummer! Maar hoe heet-ie ook alweer? O ja, ik weet het! En hij staat ook nog eens op mijn kaart. BINGO!!Heb jij een volle rij, een kruis of een volle kaart? Roep het door de zaal en kom naar voren. De bingomaster zal uiteraard eerst controleren of het een goede bingo is en zo ja, win jij een geweldige prijs.

Het wordt heel plezierig, daar moet je gewoon bij zijn. Nederlandstalige liedjes van vroeger die je allemaal nog wel kent. En ja, de meeste mensen kunnen zich namelijk niet bedwingen en zingen uit volle borst de liedjes mee of plaatsen zelf een dansje. De muzikale bingo is niet alleen spannend maar ook ontspannend. En leuk meegenomen, tijdens de pauze wordt koffie en gebak geserveerd. Deelnemen kost 6 euro voor de leden, niet – leden 8 euro. Inschrijven is noodzakelijk voor 5 november 2023. Het kan bij Hubert en Juliette Van De Sijpe, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com, Juliette Meuleman, juliette.meuleman@telenet.be, 0487 / 32 55 98, Rita De  Landsheere, 0472 / 95 18 33, ritadelandsheere@hotmail.com. Bedrag storten op rekening BE33 890 5440551 46 Kando Oosterzele, met vermelding muzikale bingo, naam en aantal personen.   (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).