Prijzen wedstrijd Weekend van de Klant in Lierde uitgedeeld.

Tijdens de maand september organiseerde de gemeente Lierde in samenspraak met de ondernemersraad een wedstrijd voor het “Weekend van de Klant”.

Personen die hun kans wilden wagen dienden drie vragen beantwoorden: Hoeveel logo’s van deelnemende ondernemers staan op de wedstrijdflyer?  Op welke datum werd de Lierdse ondernemingsraad opgericht? En natuurlijk een schiftingsvraag waarbij ze moesten antwoorden hoeveel personen zouden deelnemen aan de wedstrijd.

Er stonden 25 logo’s op de flyer, de ondernemingsraad werd opgericht op 19/12/2022 en er namen 131 personen aan de wedstrijd deel.

Vijfentwintig hebben de twee eerste vragen correct beantwoord en twee zaten het dichtst bij het antwoord op de laatste vraag.

Op woensdag 4 oktober 2023 vond in de raadszaal van het Lierdse gemeentehuis de prijsuitreiking van deze wedstrijd, waarop alle winnaars en de deelnemende ondernemers waren uitgenodigd, plaats. Vijfentwintig winnaars mochten hun prijs in ontvangst nemen. De eerste prijs zijnde een prachtig boeket bloemen en een Barbecook vuurschaal ter waarde van €159 werd gewonnen door Leroy Yannick. De prijzen, met een totale waarde van €2000, werden geschonken door zesentwintig Lierdse ondernemers.

Na de prijsuitreiking door het gemeentebestuur nog een drankje en een hapje aangeboden.