Provinciaal kampioen Jonas Goeman trekt naar Tarteletto – Isorex

Transfernieuws 2024

Een verrassing van formaat, onze Provinciaal Kampioen bij de elite zonder contract Jonas Goeman (30) keert terug en tekende als ouwe getrouwe opnieuw een overeenkomst met de taartjes ploeg Tarteletto – Isorex Continental Cycling Team en wil in 2024 opnieuw naar een hoger niveau. Hiermee verlaat hij zijn huidige club CT Dakwerken Stroobant. Wetteraar Goeman was bezig aan een sterk seizoen. Bij zijn drie overwinningen die hij liet noteren, sprong de Provinciale titel te Laarne voor elite en beloften in het oog. Verder mocht Jonas het zegegebaar maken in Kemzeke en Schellebelle. Dat het ondertekenen van zijn nieuw contract hem vleugels gaf, heeft hij vandaag bewezen. Jonas mocht deze namiddag nog een overwinning op zak steken bij een wedstrijd in Bornem en zit nu aan vier zeges. Ook de vele top vijf plaatsen bewezen dat Goeman op zijn sterkst was en op hoger niveau perfect kan meedraaien.

“Na drie jaar bij Tarteletto te hebben gereden, ken ik inmiddels de ploeg en weet ik dat ik ook zal moeten werken voor de snelle mannen. Ik wil ook Dupont Timothy in de juiste positie brengen zodanig dat hij op de juiste plaats aan de sprint kan beginnen”, verklaarde Jonas opgetogen bij de ondertekening van zijn contract. Hij won in het verleden de Mosselkoers te Vilvoorde voor Tarteletto en werd in 2019 zevende in de Ronde van Iran. Goeman is de vierde nieuwkomer bij ploeg Tarteletto – Isorex Continental Cycling Team voor 2024 na Ewout De Keyser, Arne Santy en Robbe Claeys.

Foto boven: Jonas Goeman bij het ondertekenen van zijn contract bij Tarteletto – Isorex Continental Cycling Team

Foto’s onder:

Jonas kon vandaag er nog een zege bijdoen in Bornem en zit nu aan vier overwinningen.

Jonas Goeman werd tweede in de elitewedstrijd te Oordegem, hier samen met speaker Freddy Schollaert.

Jonas Goeman samen met ploegmaat en streekgenot Davy Van Damme uit Ophasselt.

Sfeerbeelden van Provinciaal Kampioen Jonas Goeman uit Wetteren