Prosper De Winter winnaar kaartersclub Okra Aaigem

Na de petanqueclub van Okra Aaigem was het de beurt aan de kaartspelers om feest te vieren en hun kampioenen in de bloemetjes te zetten. Tijdens de receptie met hapjes werden de prijzen uitgereikt door de burgemeester van Erpe-Mere, Tom van Keymolen. Okra Aaigem was zeer vereerd met zijn aanwezigheid. Naast het gewone prijzengeld ontvingen de eerste drie winnaars  een geschenkbon van de gemeente Erpe-Mere. De winnaar was Prosper De Winter, terwijl Ely Andries en Roland Henderickx de top drie vervolledigden.  Ook de helpers werden met een geschenkje bedacht. Na het feestmaal met rund stoofvlees met frietjes en een dessertje met opnieuw Maurice Andries  en Ely Andries aan het kookfornuis volgden de drie reguliere spelletjes als start voor het nieuwe seizoen 2023 – 2024.

Een welgemeende proficiat.

Op foto: Burgemeester Tom van Keymolen samen met de top drie en enkele van het bestuur.