Garage Vanderhaeghen (Zwalm)schenkt opnieuw wagen aan vzw De Bolster

Garage Vanderhaeghen (Stationsstraat 27 te Zwalm) is een Renault-garage gesitueerd in Zwalm en garagist Nico Vanderhaeghen heeft een groot hart voor personen met een beperking. In 2018 schonk hij reeds een Renault Clio aan de cliënten en medewerkers van huis Zingem. Garage Vanderhaeghen heeft ook al een aantal keer de vervoerskosten op zich genomen van de cliënten die op kamp vertrokken.

 

De eerder geschonken wagen heeft z’n beste tijd gehad en deze was ook reeds meer dan 20 jaar oud. Aan de liefdadigheid komt maar geen einde, want garage Vanderhaeghen gaf zelf aan uit te kijken naar een nieuwe wagen. Die is nu gevonden (een Ford deze keer) en hij schenkt deze opnieuw een wagen aan huis Zingem!

Nico Vanderhaeghen is langs geweest bij het buitenhuis Zingem om de auto te overhandigen. De cliënten en medewerkers van huis Zingem waren alvast zeer enthousiast. Wij danken garage Vanderhaeghen opnieuw van harte met deze mooie schenking!