De Popkoning komt naar de Zwalmparel op donderdagnamiddag 23 november

Week van de senioren in Zwalm

Naar aanleiding van de Week van de Senioren pakt de Cultuurdienst in samenwerking met de Zwalmse seniorenraad opnieuw uit met een grappige voorstelling.

De Gentse TV-poppenspeler Jean-Pierre Maeren brengt zijn voorstelling ‘Oost West, tehuis best’ op donderdagnamiddag 23 november om 14 u in de Zwalmparel.
Alle senioren zijn van harte welkom voor een namiddag vol plezier en vertier. Tickets zijn gratis, maar je dient wel te reserveren wel via www.zwalm.be/webshop of aan het onthaal van het gemeentehuis.

 

De Gentse TV-poppenspeler Jean- Pierre Maeren is alom bekend. Het begon allemaal voor hem toen stadsgenoot, Walter Capiau, hem vroeg in het moppenprogramma HT&D.

Maeren bedacht een flink uit de kluiten gewassen kleuter, Nico. Zijn creatie bleek een schot in de roos te zijn en de start van een televisiecarrière.

Hij maakte zijn eerste cd en scoorde daarmee in alle hitparades en kreeg goud en platina. Zijn TV-poppen zijn bv’s en verschenen in zowat alle VTM-programma’s en hij werd een veel gevraagde gast op tv en Radio 2.

Sindsdien toert Jean-Pierre Maeren met zijn poppenkoffer vol bekende Vlamingen door heel het land.

 

Praktisch

Donderdag 23 november 2022, 14 u.

De Zwalmparel, Sportlaan 1

Gratis, tickets aankopen via www.zwalm.be/webshop of aan het onthaal in het gemeentehuis.

i.s.m. seniorenraad Zwalm