Maud en Kurt nemen je mee in onvergetelijke en magische show

Op zaterdag 2 december om 17 u & om 20 u in bib

Voor een onvergetelijke en magische show ben je op zaterdag 2 december om 17 u of om 20 u in Bib Scheldewindeke aan het juiste adres. Dankzij Bib Oosterzele, CyRCuS, ‘De Parade is hier’ en Erfgoed Viersprong, krijg je een unieke kans om te kijken naar Maud Vanhauwaert en Kurt Demey die je gaan meeslepen in een intens wervelende show. Zeker weten, de opvoering van ‘Wij zijn mogelijk’ wordt een sterke voorstelling. Komen kijken is de boodschap.
Wat als een dichteres en een mentalist, de handen in elkaar slaan en samen poëzie schrijven, zonder woorden, maar in beelden met daartussen ongrijpbare magie. Als circusartiesten brengen ze indrukwekkende, maar subtiele performances, die je meteen bij de keel grijpen. Het spektakel vindt plaats in het midden van de scène, op nog geen meter afstand van het publiek. Kurt en Maud balanceren op de dunne grens tussen wat echt kan en wat fysisch onverklaarbaar is. Ze doen je voor even weer geloven: ‘Alles is mogelijk’. In ‘Wij Zijn Mogelijk’ wordt het gedicht van het papier losgetrokken. Poëzie vloeit samen met de ruimte, de voorwerpen en de individuele ervaring van de toeschouwer. Met het resultaat: een nieuwe, interdisciplinaire kunstvorm die niet alleen esthetisch, spannend en verrassend is, maar ook aanzet tot napraten. Hoe gaan Maud en Kurt ‘Wij zijn mogelijk’ aanpakken? Je krijgt het te horen en te zien in de Oosterzeelse Bib, Stationsstraat 13. Ze steken veel energie hun show. Kom dat zien!. Tickets kosten 14, 13, 12 en 10 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be.   Marcel Van De Vijver, foto’s erfgoed viersprong