Oosterzele: infoavond cybercriminelen in de foyer De Kluize op woensdag 13 december Politie organiseert infoavond over inbraakpreventie en cybercriminaliteit

19.30 u in de foyer van GC De Kluize.

Het is geen geheim dat cybercriminelen steeds gewiekster te werk gaan en flink wat slachtoffers maken, ook in de gemeente osterzele. Tijdens donkere maanden is inbraakpreventie van primordiaal belang. Maar ook het aantal slachtoffers van cybercriminelen neemt toe, daar krijgt je tips  om je woonst te beveiligen tegen inbrekers en je computer tegen hackers. Om Oosterzelenaars beter te wapenen tegen deze vormen van criminaliteit organiseert de politie een infoavond op woensdag 13 december om 19.30u in de foyer van GC De Kluize. De infoavond is een organisatie van de gemeente in samenwerking met de politiezone Rhode en Schelde.

Programma:
19.30 uur – Ontvangst
20 uur – Intro
20.05 uur – Cybercrime
21.05 – 21.15 uur – Pauze
21.15 – 22.15 uur – Inbraakpreventie