Kampioenenviering. Zwalm zoekt zijn meest verdienstelijke sporters

Eind januari worden in Zwalm traditioneel alle sporters en sportploegen gehuldigd die in 2023 een titel behaalden.

Schepen van sport Peter Van Den Haute (N-VA): Hierbij een warme oproep aan al onze sportclubs, scholen en individuele sporters uit Zwalm die het afgelopen jaar een bijzondere sportieve prestatie hebben geleverd, een kampioenstitel behaalden of winnaar werden van een belangrijk tornooi, om hun aanvraag tot huldiging in te dienen bij de Sportdienst en dit voor 5 januari.

Naast de huldiging van onze sporters zijn er optredens van dansschool Kreadance Diva en zijn er freestyle voetbalacts van Abel Bazouz, vooral bekend als Abel El Jackson. Deze jonge balkunstenaar is razend populair op sociale media, zo heeft hij meer dan 1.4 miljoen volgers op YouTube en bijna 260.000 op TikTok. Iedere sport(liefhebb)er is van harte welkom!

De kampioenenviering vindt plaats in de Zwalmparel, Sportlaan 3, op vrijdag 26 januari 2024 om 20h.

Inschrijven voor de huldiging kan tot 05/01/2024 via sportdienst@zwalm.be