Velzeke: Toast op 2024

Terwijl het ingevolge een speciale gemeentelijke reglementering inzake kerstboomverbrandingen nu al van 2011 geleden is dat dit evenement in deze deelgemeente voor het laatst plaatsvond, maakt het comité Middenstand Velzeke sindsdien wel nog ieder jaar onder de noemer ‘Toast’ afspraak voor een nieuwjaarsdrink met randactiviteiten, ditmaal op zondag 21 januari vanaf 17 uur. Sinds vorig jaar gebeurt dit niet meer op het Romeins Plein maar aan het Parochiaal Centrum op het Sint-Martinusplein, bezijden en achter de kerk. Deze nieuwe locatie zal overigens hiervoor vanaf 14 uur parkeer- en verkeersvrij gemaakt worden. Naast spijs (van verse wafels tot hotdogs) en drank (van bubbels tot chocomelk) kondigt de feestaffiche ook kinderdisco, het optreden van een vuurspuwer en van de plaatselijke Petti Belles aan en uiteraard is er de traditionele kerstballenworp met heel wat mooie prijzen als afsluiter.

We kunnen ook reeds vermelden dat het volgende grote evenement waarvoor het comité Middenstand Velzeke daarna rendez-vous geeft, er komt op zondag 26 mei voor de 33ste wijdbekende Vlooienmarkt. Inschrijven voor deelname kan nu reeds door middel van een e-mail naar middenstandvelzeke@hotmail.com of telefonisch via 0487 62 91 98.