Lekker en gezond in Zottegem – La Vertitude in de Désiré Van Den Bosschestraat: “Vegetarische en plantaardige burgers, gerechtjes en taart”

Sinds enkele maanden maakt La Vertitude, gelegen in de Désiré Van Den Bosschestraat rechttegenover het Egmontkasteel indruk met lekkere, vegetatische en plantaardige gerechten. Zaakvoerster Joyce licht toe. Over lekker eten én kortingen!

Joyce hier, van La Vertitude. ‘In mei vorig jaar startte ik mijn cateringbedrijfje op, rechtover het Egmontkasteel in Zottegem. Ik maak vegetarische en plantaardige burgers, gerechtjes en taart. Om de twee weken kunnen jullie bij mij afhalen. Hoe dan? Awel; op zaterdag post ik een menu op de socials en Google. Jullie kunnen via mail bestellen tot en met de woensdag daarop. (lavertitude.joyce@gmail.com). Breng je zelf doosjes mee?
Dan krijg je een kleine korting via de klantenkaart. Ik kook voor jullie zoals ik voor mijn gezin kook; vers, met volwaardige producten en tot 30% minder suiker. Toen bleek dat 1 van mijn miekes allergisch is aan gluten, ben ik glutenvrij gaan koken. Intussen is de glutenvrije keuken mijn specialiteit geworden.”

“Enchanté!”

“Ik ben nuts about nuts, heb iets met taal en ook wel een beetje met Amélie Poulain. Mijn grootvader droeg een brilletje en had een slagerij in Laken en Dendermonde. Ergens onderweg hebben mijn ouders een serieuze bocht genomen. Heb je na het eten niet graag een baksteen op de maag en wil je gefocust blijven zodat je alles uit elke dag kan halen? Wil je graag zeker zijn van wat je eet? Eet je liefst gezond maar heb je weinig tijd? Spring dan es binnen in mijn keuken, de deur staat open. Soyez le bienvenu!”

Meer info?

Faceboopagina La Veritude