Merelbeke pop-up kringwinkel geopend

Tijdens het openingsweekend, vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart, verwelkomen ze de klanten met een drankje en krijgen ze 10% korting op hun aankopen.

Vrijdag stonden vele nieuwsgierigen aan te schuiven  bij de opening van de pop-up kringwinkel Hundelgemsesteenweg 391 in Merelbeke

Ateljee opent in het voorjaar van 2025 een nieuwe Kringwinkel waar vroeger ERM gevestigd was, in de Hundelgemsesteenweg 204. Zoals vaak gebeurt bij verbouwingen liepen de werken wat vertraging op. Maar dank zij deze pop-up kunnen we dus nu al aanwezig zijn in Merelbeke centrum. Het Kringwinkelteam maakte een ontwerp voor de inrichting van de pop-up-winkel, het kantoor voor de teamleider van de winkel, en voor een gezellige eet- en pauzeruimte. Een medewerker van de Kringwinkel Ateljee maakt de meubelen, voornamelijk kledingrekken en onze technische dienst zorgt voor de opsmuk- en de aanpassingswerken.