Vrolijke paaspret in Stokerij Van Damme

CD&V blikt tevreden terug op paashappening

Met 306 inschrijvingen blikt CD&V Oosterzele heel tevreden terug op de paashappening die op zaterdag 30 maart in en rond Stokerij Van Damme in Balegem werd georganiseerd. Het weer was niet op zijn paasbest, het had tot even na de middag geregend, maar niemand die er om baalde. Het kon de pret niet drukken. CD&V had veel moeite gedaan om van de paashappening iets speciaal te maken. Rond 14 u stroomden de kinderen en hun ouders toe. Voor de paaseierenraap werden de kinderen ingedeeld in twee leeftijdsgroepen: jonger en ouder dan 6 jaar. Wat past er nu beter bij Pasen?

 

Een paaseierenraap natuurlijk. Er waren een massa paaseieren te zoeken, aan de kinderen de uitdaging om ze te vinden. Mooi om zien, kinderen die hun grootste speurneus boven halen en paaseitjes verzamelen. De kinderen vonden de paaseierenraap heel leuk en de paashazen ‘vree wijs’. De twee paashazen zorgden na de verwelkoming van schepen Christ Meuleman direct voor ambiance. Er viel op de weide van Stokerij Van Damme veel paaspret te beleven. En op de koop toe werden ze ook nog eens verwend met chocolademelk en donuts. Niets mooier, dan blije kindergezichtjes. Als je de kinderen veel leuke en ontspannende momenten kunt bezorgen, dan is het event ten volle geslaagd. Veel kindergeluk bij de pagadders, engeltjes, bengeltjes. Voor de (groot)ouders werden er koffie met koffiekoeken geserveerd. De paashappening bleek een ideale gelegenheid om ouders en hun kinderen samen te brengen en het sociaal contact aan te wakkeren. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)