Erfgoedfestival in Hunnegem

In Geraardsbergen kan je nu zondag op Erfgoeddag gratis het Erfgoedfestival bezoeken in Musea Hunnegem. Het belooft een avontuurlijke dag te worden waar je verschillende erfgoedtradities en ambachten kan ontdekken en er ook aan kan deelnemen! Het festival vindt plaats op Erfgoeddag, nu zondag 21 april van 10u tot 17u. Er worden doorlopend gratis workshops en demonstraties gegeven.

Wil je weten hoe het voelt om een reus te dragen? Benieuwd naar het recept voor het maken van een mattentaart? Leer de basis van kantklossen en mandenvlechten en ontdek alles over levend erfgoed, zoals paarden, Brakelse hoenderen en Huttegemse eenden. Laat je betoveren door de verhalen van Ratara of dans mee met Volksdansgroep Gouden Aren uit Maarkedal en dansgroep Perreken uit Brakel. Beleef dit allemaal komende zondag in Hunnegem (Gasthuisstraat 104, 9500 Geraardsbergen)!

Gratis van 10u tot 17u. Ook voor kinderen! Voor meer informatie neem zeker eens een kijkje op de website van https://www.erfgoedvlaamseardennen.be/  of op de facebook pagina https://www.facebook.com/erfgoedvlaamseardennenvariant