facebook kobe, vtm

Wordt Kobe Simoens (Scheldewindeke) The Voice van Vlaanderen 2024’?

Finale vrijdag 26 april, VTM, 20 u 40

Zoals verwacht heeft ‘bluesman’ Kobe Simoens uit Scheldewindeke zijn felbegeerde plek in de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ beet. Niemand die daar aan twijfelde. Kobe leeft hard toe naar de super spannende finale van ‘The Voice van Vlaanderen’. Liveshow op VTM, op vrijdag 26 april, 20 u 40. De goesting is groot bij Kobe. Zijn plek in de finale is meer dan verdiend. Alles staat in het teken van de grote finale. Gezonde stress heerst. Dat moet. De verwachtingen liggen enorm hoog. Vrijdagavond mag Kobe in de finale nog maar eens zijn talent demonstreren.
Na ronduit schitterende prestaties in de Blind Auditions (Don’t Pass Me By (Sean Costello), Last Request (Paola Nutini, Battle 1), Something To Remind You (Staind, Battle 2), Liveshow 1 (Texas Hold ‘M (Beyoncé) en Liveshow 2 (No Good, Kaleo) én in de halve finale (To hard to Handle, een duet met Koen Wauters en solonummer ‘I’d Rather Go blind’) én veel positieve reacties zou het de max zijn dat Kobe The Voice van Vlaanderen 2024 wordt. Niet alleen in de fusiegemeente Oosterzele maar in alle hoeken van Vlaanderen hopen duizenden fans dat hij het waar maakt. Met zijn ronduit warme stem zet Kobe al enkele weken Oosterzele op de kaart. Uit vele reacties van kijkend Vlaanderen kunnen we opmaken dat er al een ‘Kobe-rage’ heerst. De familie Simoens – Lust glimt van trots. Het wordt zonder meer razend spannend, het dak eraf in de VTM  studio. In Liveshow 3 lag het niveau torenhoog. Kobe mocht met coach Koen Wauters  de debatten openen. Wat een start van de halve finale. Spektakel. Top. Rillingen. De vriendschap tussen Kobe en coach Koen Wauters, het spat er vanaf. Naast Kobe (23, Scheldewindeke) hebben ook Christophe (42, Roeselare), Laurens (25, Gent) en de piepjonge Lucas (16, Oostkamp) zich geplaatst voor de finale van The Voice. Twee Oost – Vlamingen nemen het op tegen twee West – Vlamingen. De ‘Vlaanders’ boven.
Kobe Simoens: finalist in The Voice van Vlaanderen. Alsjeblieft. Op een zucht verwijderd van het ultieme. De wensdroom in vervulling. Het zou wat zijn. Kobe was vanaf de Blind Audities tot de halve finale magnifiek. Het geloof? Groot. Hoe mooi zou het zijn dat een Oosterzelenaar The Voice van Vlaanderen wordt? Vrijdag 26 april heeft Kobe veel kansen om The Voice van Vlaanderen 2024 te worden. Toegegeven met Christophe, Laurens en Lucas in de finale is de tegenstand om ‘u’ tegen te zeggen. Toch tippen we op Kobe. We vinden hem dé grote kanshebber voor de titel ‘The Voice van Vlaanderen’. Duimen maar.
Stem Kobe
In de finale zijn de lijnen open vanaf het begin van de show. Kobe, Christophe, Laurens en Lucas zingen twee nummers. Hierna worden de stemmen tijdelijk bevroren. De twee kandidaten met de meeste stemmen van de kijker gaan door. De stemming gaat terug open. De eerder uitgebrachte stemmen blijven meetellen. De twee finalisten zingen nog één nummer. De lijnen sluiten. De kandidaat met de meeste stemmen van de kijkers is de winnaar. Stemmen voor Kobe kan via vtm.be, sms 6677. Veel succes, Kobe. (marcel van de vijver, foto fb vtm).