Theaterversie: ‘Wien à la Carte’ in Salons ’t Groenhof in Melle,

Op zondag 2 juni

Wien à la Carte’ is een stijlvol operetteconcert vol onsterfelijke klassiekers van grote componisten als Johann Strauss, Franz Lehár, Robert Stolz en Emmerich Kálmán.

Op zondag 2 juni gaat ‘Wien à la Carte’ door in Salons ’t Groenhof in Melle, dat omgetoverd wordt tot een stukje Wenen met heerlijke operetteklassiekers en virtuoze vioolmelodieën. Daarnaast is er de uiterst verzorgde lunch waarin men kan genieten van aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Daarnaast speelt ‘Wien à la Carte’ ook opnieuw aan de kust in theaterversie zonder lunch. Die voorstelling gaat door op zaterdagavond 3 augustus in de gezellige theaterzaal van Centrum Ysara in Nieuwpoort.

De Gentse pianist Jürgen De Smet is met zijn productiehuis Tems Music drijvende kracht achter de heropleving van deze concerten in het operettegenre, die door de grote vraag onder het seniorenpubliek een groot succes kennen in Vlaanderen.

Info & tickets: 0476 53 65 14 (Annie).
Info via www.jurgendesmet.net

02/06/2024 om 11u30 – Salons ’t Groenhof, MELLE
(5-gangenlunch en concert) – €78 (all-in)

Onze exclusieve partner voor lunchconcerten, ‘Salons ’t Groenhof’, is sinds 2019 de vaste culinaire partner om onze lunchconcerten op een hoog peil te houden.
p van de Weense salons en geniet van de mooiste walsen.

03/08/2024 om 19u30 Centrum Ysara, NIEUWPOORT
(theaterconcert 2 x 50 minuten) 29

Artiesten
We zijn in de wolken met de samenstelling van ons nieuwe gezelschap van internationale wereldklasse:
Onze gloednieuwe aanwinst, de Boliviaanse sopraan Anna Pardo Canedo, was halve
finaliste van de Koningin Elisabethwedstrijd!

Topviolist met Italiaanse roots Bernard Bertoni uit Nice van wie voorvader Ferdinando de grote Mozart kruiste, was vaste violist in het orkest van Monaco.

Tenor Dick Vandaele zong in zowat alle uithoeken van de wereld.

Pianist en organisator Jürgen De Smet stond in de begintijd van zijn carrière op amper 20jarige leeftijd als pianosolist op de affiche bij Weense operettetours met het Wienerensemble van de
internationaal gerenommeerde violist, trompettist, componist en dirigent Roger Renard.

Volgend jaar, in 2025, is Jürgen 25 jaar actief in het operettegenre. Dit wordt dus een heel bijzondere verjaardag…

Gladys De Mol zorgt voor de finishing touch met haar stijlvolle presentatie en geheel eigen, toegankelijke en toepasselijke poëzie