Slachtoffers woningbrand nodigen brandweer Zottegem en andere helpers uit voor een drink in vernieuwde woning

In de nacht van 14-15 februari 2023 werden Gunther, Ellen en hun kinderen slachtoffer van een woningbrand. Een jaar later, nodigden zij ieder die geholpen heeft uit voor een drink in hun vernieuwde woning.

“Voor onze brandweerlieden is dit een mooi gebaar van erkenning” klinkt vanuit brandweerpost Zottegem en brandweerzone Vlaamse Ardennen. “Met veel plezier was er dan ook een delegatie van brandweerpost Zottegem aanwezig. Dankzij rookmelders kon dit gezin intijds de woning verlaten. Jammer genoeg stellen we jaarlijks nog steeds woningbranden vast, waarbij het noodlot onverbiddelijk toeslaat. Gelukkig kon dit gezin het nog navertellen. Bedankt voor jullie gastvrijheid Ellen en Gunther. Vanwege Brandweerpost Zottegem en brandweerzone Vlaamse Ardennen.”