Voor de vierde maal bloeien Lierde, Geraardsbergen en omstreken opnieuw op met het Zonnebloemproject van Enzo Van den Kerckhove.

Het Zonnebloemproject in Lierde, Geraardsbergen en omstreken gaat zijn vierde jaar in en wordt groter dan ooit. Met de steun van meer dan 20 sponsors, die samen meer dan 650 euro aan waardebonnen weggeven, wordt onze regio opnieuw getransformeerd tot de zonnigste streek van Vlaanderen.

Het Zonnebloemproject, onder leiding van Enzo Van den Kerckhove, is uitgegroeid tot een geliefd evenement dat gemeenschapszin en vreugde verspreidt. Dit jaar zijn er drie wedstrijden: de Grootste Zonnebloem, een fotowedstrijd en een jeugd-fotowedstrijd. Bij deze laatste worden jeugdverenigingen aangespoord om zonnebloemen te planten en hiervan een foto te nemen.
Iedereen kan deelnemen en gratis zonnebloemzaadjes zijn beschikbaar bij de deelnemende handelaren.

Met de steun van onze sponsors kunnen we Lierde, Geraardsbergen en omstreken nog mooier maken,” zegt Van den Kerckhove. “We nodigen iedereen uit om mee te doen en samen onze streek te laten bloeien.”

Voor meer informatie over het Zonnebloemproject en deelname, bezoek de site www.enzovdk.be of neem rechtstreeks contact op met Enzo.