Geslaagde ‘Kom eens in de kerk’ in St. Blasius-Boekel en Munkzwalm

2955101-499bfb920893637df26fe87bd551b498

Vorige week vrijdag, de laatste van het jaar en de laatste werkdag, organiseerde het CKB ZWALM in samenspraak met de kerkraden van Munkzwalm en Sint-Blasius-Boekel een tweede versie van “Kom eens in de kerk”

Met deze tweede editie van “kom eens in de kerk” wou het CKB van Zwalm het ruime kerkelijk patrimonium van de gemeente Zwalm op een positieve manier in de kijker te zetten en daar zijn ze bijzonderlijk goed in geslaagd. Wij brachten een bezoek aan St.-Blasius-Boekel

Mede-organisator Dirk Remue: “Deze tweede editie was een groot succes en de mensen genoten van het bespelen van het kerkorgel door Sven en Helmut. Het jachthoorn- en alpenhoornensemble “The Greenfields” uit Londerzeel bracht nog meer sfeer in de twee kerken.”