Provincie huldigt Julie Baekelandt

14513790_10154916597154796_158629349_o

Herzele/Zottegem, 11/01/2017: Op maandag 9 januari huldigde  de Provincie Oost-Vlaanderen tijdens de nieuwjaarsontvangst van de provinciale overheden 5 verdienstelijke Oost-Vlamingen en 2 verdienstelijke Oost-Vlaamse bedrijven. Onder de gelukkigen was Julie Baekelandt uit Herzele, zaakvoerder van het restaurant C-Jules in Zottegem.  “Het is ondertussen een traditie dat we op deze nieuwjaarsontvangst de focus richten op verdienstelijke Oost-Vlamingen en bedrijven voor de manier waarop zij bijdragen tot de uitstraling van onze provincie en mee werk maken van ons goed imago”, aldus eerste gedeputeerde Alexander Vercamer. “We zijn hen daar erkentelijk voor en bedanken hen graag met de huldemedaille van onze Provincie Oost-Vlaanderen.”

 

Julie Baekelandt ontving in september de prestigieuze titel ‘Lady Chef of the Year’. De titel gaat jaarlijks naar een vrouwelijke chef die staat voor kwaliteit, creativiteit en vrouwelijke finesse in de keuken. Julie leerde de kneepjes van het vak bij topchef Wout Bru. Samen met haar echtgenoot C édric opende ze in 2013 restaurant C-Jules in Zottegem. Ze combineert het chef zijn met mediawerk: op tv-zender Njam! heeft zij haar eigen vaste kookrubriek.