Velzeke toast met vuurshow

 

toast-velzeke

Velzeke, 11/01/2017: Elk jaar bundelen de Velzeekse zelfstandigen de krachten om de inwoners van Velzeke te trakteren ter gelegenheid van het Nieuwe jaar. Naast de traditionele Vlooienmarkt organiseren ze ook dit jaar weer een ‘Toast’ op het Dorpsplein van Velzeke.  

Zondag 15 januari is iedereen welkom vanaf 17 uur op het Romeins plein om te toasten op het Nieuwe jaar. Er zijn bubbels, Glühwein en chocomelk voor de kleinsten, tartiflette en pannenkoeken. Vanaf 18 uur worden de aanwezigen getrakteerd op een warme en sfeervolle vuurshow. De avond wordt afgesloten met de traditionele Kerstballenworp met schitterende prijzen. Op zondag 28 mei organiseren de middenstanders de 27ste Vlooienmarkt. Inschrijven kan nu reeds via middenstandvelzeke@hotmail.com.