Francis Goya speelt Dino Garcia in Geraardsbergen (& Yannick Bovy)

Op zaterdag 18 februari 2017 organiseert vzw Cascada de 4e editie van ‘Vrienden van Digno Garcia’.

francisgoya-20.jpg

Digno Garcia was de bekende Paraguayaanse harpspeler, componist die wereldberoemd werd met de populaire hits Guantanamera, La Felicidad, Costa Brava e.a….

Geraardsbergen is de stad waar hij lang woonde, huwde, een huis bouwde en samen met zijn echt ­genote Vera zijn succesvolle muzikale carrière ontwikkelde.

 

De vorige editie van Vrienden van Digno Garcia in februari   was een schot in de roos.

De combinatie van de prachtige muziek en het uitstekend verzorgd diner was goed een uitverkochte zaal en veel lovende reacties.

Voor deze editie hebben we niet de minste artiesten uitgenodigd namelijk de internationale wereldgitarist Francis Goya exclusief in Geraardsbergen !

De Belgische gitaarvirtuoos die wereldberoemd werd met het liedje ‘Nostalgia’ (1975) zal tijdens het diner voor u de grootste klassiekers brengen. Tevens komt hij speciaal voor deze gelegenheid van waar hij nu woont, Marrakech (Marokko) naar de Oudenbergstad.

Leuke verrassing van de avond is Yannick Bovy, de jonge beloftevolle Vlaamse crooner die vergeleken wordt met Michael Bubl é. Hij brengt o.a. de grootste hits van Frank Sinatra, Nat King Cole enz…

Yannick Bovy KBL5.jpg

Na de live-optredens is er een afterparty met good old-times music ! Er mag en kan dus gedansd worden tot in de vroege uurtjes….

Praktisch : Zaterdag 18 februari om 19.30u in Villa Wilson, Guilleminlaan 24 te Geraardsbergen.

Reserveren : 0477/844 968