Preventieve controle actie station Geraardsbergen  

 OK2A9819.jpg

Geraardsbergen, 21/01/2017: Gisterennamiddag hield de Politiezone Geraardsbergen/Lierde een preventieve controle actie aan het station van Geraardsbergen.  Naar aanleiding van de incidenten in de naburige zone Ninove heeft Burgemeester De Padt in overleg met korpschef De Landsheer beslist om de aanwezigheid van politiemensen in de stationsomgeving en het centrum van de stad te verhogen.

Burgemeester De Padt: “Momenteel zijn er in Geraardsbergen geen problemen en door preventief de politie te laten controleren willen we dit zo houden. We willen ook de samenwerking met Ninove versterken om samen de problematiek aan te pakken.’  Gisteren  werden in totaal 15 politiemensen ingezet bij de controle in en rond het station van Geraardsbergen. Korpschef De Landsheer: “Door het gebruik van onze camera’s, extra patrouilles en gerichte preventieve acties willen we ervoor zorgen dat het veiligheidsgevoel bij de inwoners en de pendelaars gevrijwaard blijft”.