CD&V Geraardsbergen huldigt Robert Van Damme  

nieuwjaarsreceptiecdv2

Geraardsbergen, 24/01/2017: Tijdens de nieuwjaarsreceptie van CD&V Geraardsbergen werd een hulde gebracht aan Robert Van Damme. Robert heeft een lange staat van dienst in het verenigingsleven (waaronder sport) en politiek. CD&V Geraardsbergen organiseert traditioneel om het nieuwe jaar te starten een nieuwjaarsreceptie voor leden en sympathisanten.  

Deze ging door op zondag 22/01/17. Voorzitter Rudy Frederic maakt van de gelegenheid gebruik om de realisaties en het gevoerde beleid toe te lichten. CD&V Geraardsbergen doet wat het belooft en wil de ingeslagen weg verderzetten. De aanwezige Robert Van Damme werd voor zijn carrière ten dienste van Geraardsbergen uitgebreid in de spreekwoordelijke bloemen gezet. Robert heeft niet minder dan 8 keer mee gedaan aan de lokale verkiezingen en heeft een lange staat van dienst in de sportraad als secretaris.

nieuwjaarsreceptiecdv3

Robert genoot zichtbaar van het daverend applaus bij de uitreiking van een klein cadeau als dankbaarheid vanuit de CD&V afdeling. CD&V Kamerlid Stefaan Vercamer van Oudenaarde was tevens langsgekomen om bijkomend enkele nationale aandachtspunten ten berde te brengen. Daarnaast waren Vlaams Parlementslid Robrecht Bothune en Senator Cindy Franssen aanwezig om de vinger aan de pols te houden bij de lokale afdeling. (LBG)

nieuwjaarsreceptiecdv1