Po ëzieweek in Melle

gemeente melle.png

Vanwege het gemeentebestuur van Melle.

De bibliotheek van Melle laat de po ëzieweek niet voorbijgaan zonder passende acties. Speciaal voor de gelegenheid illustreerde David Geertsma de ramen van de bib en het gemeentehuis op po ëtische wijze. In de bibliotheek zelf vind je bovendien een gedichtenboom en kan elke bezoeker meeschrijven aan het grote po ëzieweekgedicht.

Po ëziewandeling

De hoofdactiviteit vindt plaats op zondag 29 januari tussen 10 en 11.30 uur.

Dan kan je in de bibliotheek in de Kruisstraat 2A een plannetje afhalen voor een po ëziewandeling van ongeveer 2 kilometer, uiteraard met de nodige po ëtische stops. Na afloop bieden de bibliotheek en de cultuurraad van Melle samen een receptie aan voor de start van het nieuwe culturele jaar. Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door Goes en de Gasten.

Informatie :  Rita De Vos, bibliothecaris, Kruisstraat 2A, 9090 Melle

Tel. 09 210 07 83, e-mail bibliotheek@melle.be

Bevoegd: Frank De Vis, schepen van cultuur