Oudenaarde, CC De Woeker

FLYER_jeugd_A5_Okidok.indd

Persbericht :
CC De Woeker zet in 2017 volmondig in op de jeugd.  
Dat doen we niet enkel door schoolvoorstellingen en familievoorstellingen.  Ook in de avondprogrammatie zetten we de deur open naar gezinnen.  We breken alvast een spreekwoordelijke lans voor Okidok die ons op 4 februari Circustheater van de bovenste plank brengt met “Les Chevaliers “.

LES CHEVALIERS (Okidok) : Zaterdag 4 februari 2017 om 20u30
De voorstelling is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar en duurt ongeveer 70 minuten.  In ‘Les Chevaliers’ prikkelt Okidok opnieuw de verbeelding van jong en oud. In deze voorstelling voeren de clowns ons verrassend mee naar het fascinerende tijdperk van de Middeleeuwen; naar de wereld van ridders, legendes en de meest wonderbaarlijke creaturen.

Tijdens hun queeste beleven ze allerlei tragikomische avonturen, als twee ridder-troubadours die hopen terecht te komen in een heidens paradijs. Ze worden er echter geconfronteerd met de broosheid van hun bestaan en ook zij zullen niet ontsnappen aan het laatste oordeel, aan de poorten van de hel…

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u onze promo bekend kan maken via uw medium.

 

webpagina: http://www.oudenaarde.be/de-woeker/evenementen/les-chevaliers-0

 

Dienst Cultuur Oudenaarde

 

http://www.dewoeker.be