Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Zottegem : Dunk Festival 2017, may 25-26-27th

dunk-festival-0d762cc6-4987-4ce5-9514-c61cd95e083fPersbericht : A whole bunch of bands were already announced but we’re not done yet. With these 5 new names we’re at 33 bands confirmed for #dnk17 and still counting. Today we would like to introduce you to these guys. Check them out if you didn’t know them before and be amazed.

Op de website www.dunkfestival.be vonden we nog volgende info :

Headquarters address: vzw Lootgenot, Letterkouter 3, 9620 Zottegem, Belgium

The festival is located at Letterkouter 8, 9620 Zottegem, Belgium. But visitors can reach it easier through: Kouterken, 9620 Zottegem, Belgium.

 

X